Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İçişleri Bakanı’nı ziyaret etti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, İçişleri Bakanı’nı ziyaret etti

Meclisin açılması ile birlikte Ankara’da yoğun bir mesai ile çalışmaya başlayan Yalova Milletvekili Meliha Akyol bu çerçevede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak Emniyet Genel Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıyla ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulunan Akyol, ardından Yalova hakkında bilgiler verdi. Yalova’nın sorunları ve taleplerini de Bakan Yerlikaya’ya ileten Akyol, sonrasında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir süre daha istişarelerde bulundu.

Akyol, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya'yı ziyaret ettik. İçişleri Bakanlığımıza ve Emniyet Genel Müdürlüğümüze yapılan hain saldırı dolayısıyla geçmiş olsun temennilerimizi ilettik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ülkemizi her türlü tehlikelerden korusun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.