Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Teşkilatı, memurların sorunlarını dinledi

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, parti teşkilatıyla birlikte Memur-Sen Yalova İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 05:13
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
AK Parti Teşkilatı, memurların sorunlarını dinledi

Yerel seçim çalışmalarında partisinin adaylarını yalnız bırakmayan Ahmet Büyükgümüş, 31 Mart’a günler kala parti teşkilatıyla birlikte ziyaretlerini artırdı.

Yalova’da ilçe, belde, köy fark etmeksizin belediye başkan adaylarının yanında yer alarak vatandaşlardan destek isteyen Ahmet Büyükgümüş, dernek ve vakıfları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Bu kapsamda AK Parti teşkilatının son durağı Memur-Sen Yalova İl Temsilciliği oldu.  AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, memurlarla bir araya geldi.

Memur-Sen Yalova İl Temsilcisi Halil İbrahim Özer ve sendika yöneticilerinden memurların sorunlarını dinleyen AK Parti Heyeti, Yalova’nın ve memurların sorunlarının çözümü noktasında da istişare yaptı.

Her fırsatta sağlık çalışanlarının ve mamurlarının sorunlarını dile getiren Halil İbrahim Özer, parti teşkilatına ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.