Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şimşek, “Mücadelemize devam etme gayretinde olacağız”

AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, seçimin ardından değerlendirmede bulunarak, seçim sürecinde çalışan parti teşkilatına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 09:54
Kaynak: Serap Polat
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şimşek, “Mücadelemize devam etme gayretinde olacağız”

2024 Yerel Seçimlerinde Yalova Belediye Başkanlığı seçimi, AK Parti’nin adayı Mustafa Tutuk ve CHP’nin adayı Mehmet Gürel arasındaki rekabetle geçti. Seçim sonucunda AK Parti Belediye Meclis Üyesi olan İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, CHP’nin adayı Mehmet Gürel’in yeni Yalova Belediye Başkanı olmasının ardından ilk defa konuştu.

“Masa başında ne yaptığımıza dair anlatacak çok fazla cümlemiz olmaz”

Propaganda döneminde üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını vurgulayan Başkan Şimşek, “Masa başında ne yaptığımıza dair anlatacak çok fazla cümlemiz olmaz bizim. Sokaklara dair anlatacak hep daha çok şeyimiz vardır. Çok yol yürüdük, çok şey biriktirdik, mücadele ettik ve bir seçim çalışma sürecini de böylece geride bıraktık. Üzerimize düşen her şeyi yapıp, vicdan terazimize teslim ettikten sonra Allah’tan hakkımızda hayırlı olanı dilemektir hep duamız. Seçim sürecinde Altınova’dan Armutlu’ya kadar tüm gücüyle çalışan, evini, işini bir kenara bırakarak sahada olan başta emektar kadınlarımızın olmak üzere; tüm teşkilat mensuplarımızın, belediye başkan adayları ve meclis üyesi adaylarımızın emeklerinden Allah razı olsun.” dedi.

 “Mustafa Tutuk’a mücadelesi için teşekkürü borç bilirim”

Kazanmak kadar kaybetmenin de bir nasip olduğunu belirten Selihan Dicle Şimşek, Mustafa Tutuk’a emekleri için teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadeleye devam edeceklerinin altını çizen Şimşek, “Yalova Belediye Başkanlığı görevini 4 yıl boyunca başarılı bir şekilde ifa eden, Yalova’nın her köşesine ayak izini bırakan, Yalova Belediye Başkan Adayımız Mustafa Tutuk’a mücadelesi için kadın kolları teşkilatımızı temsilen teşekkürü borç bilirim. Niyetine, emeğine, gayretine, insanlığına bir yol arkadaşı olarak şahidim. Allah yolunu her daim açık etsin inşallah. Mustafa Tutuk daha yol uzun. Kazanmak kadar kaybetmenin de bir nasip olduğunu bilmek; kazanmak kadar kaybetmeyi de sevabıyla günahıyla vicdan terazimizde tartmak her bir teşkilatçının en büyük sorumluluğudur. Bizler her durum ve koşulda, nerede olmamız gerekiyorsa orada, birlik ve beraberlik içerisinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu ülke için sorumluluğumuzu bilerek mücadelemize devam etmenin gayretinde olacağız. Bu vesileyle il ve ilçelerimizde seçilen tüm belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini tebrik ederim. Belediye meclis üyeliğine seçilmem sebebiyle tebriklerini ileten herkese de teşekkür ederim. Allah’a emanet olun.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.