Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçimden sonra ünlü isimlerden akın akın paylaşım!

Dün gerçekleşen yerel seçimin ardından kesin olmayan sonuçların açıklanmasıyla birlikte ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 12:45
Kaynak: Hilal Baldemir
Seçimden sonra ünlü isimlerden akın akın paylaşım!

Her seçim olduğu gibi bu seçimde büyük bir heyecan ve merakla sandığa giden seçmenler bu kez beklenmedik bir sonuçla karşılaştı.

Her seçim oy oranını arttıran AK Parti bu seçimde değim yerindeyse hezimete uğradı. Seçimden sonra Türkiye haritasının rengi değişti; AKP'nin sarısından CHP'nin kırmızısına döndü.

İktidarın kalesi olarak gösterilen birçok il ve büyükşehir CHP'ye geçerken, yerel seçim sonuçları, siyasetteki hareketli günlerin habercisi oldu ve aynı zamanda birçok ünlü isminde mutluluk çığlıkları atmasına neden oldu.

Ünlü isimler de seçim sonrası sonuçların netleşmesiyle sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Cem Yılmaz

Dün Levent'te bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oyunu kullanırken "Her sene 'Sandık başında kırdı geçirdi' diyorlar. Bir şey yaptığım yok" diyerek çevresindekileri güldüren Cem Yılmaz, seçim sonuçları açıklandıktan sonra Instagram hesabından "Valla ben bir şey yapmadım" mesajını paylaştı.

Mustafa Sandal

"Evlatların gereğini yapmıştır Atam."

Hayko Cepkin 

"Gülmekten bir türlü bir şey yazamadım."

Berna Laçin

"Erdoğan ılımlı konuştu diye niye şaşıranlar var? Belki sonuç beklediğinden iyi gelmiştir ve sonuçtan memnundur. Yani bir seçtikleri adaylara bakın bir ekonomiye bakın bu şartlarda sahiden bu oylar yine iyi."

Şevval Sam

"Ekrem Başkan! İstanbul'a yakışıyorsun… Türkiye'ye yakışıyorsun! Gurur duyuyoruz seninle ve kutluyoruz. Bize yaşattığın mutluluk, verdiğin umut için müteşekkiriz."

Ezgi Mola

"Birleştirici konuşmalarından dolayı Mansur başkanı tebrik ederim, genel olarak söylenen birleştirici her söylemi destekliyor, ülkemiz için hayırlısı olsun diyorum. Bu bir maç değil, kimse kimseyi gaza getiren çirkin söylemlerde bulunmamalı. Daha gidecek çok yol var, yemeden, yedirmeden halktan alınanın halka verildiği bir devir gelsin artık. Hiçbir çocuk beslemeliği olmadan okula gitmesin mesela, barınaklarda canlara iyi bakılsın. Kendine 10 daire alarak imar vermesin hiçbir başkan mesela! Biz bunları duyduk, duymayalım artık. Hayırlı olsun."

Cem Davran

"Bizden sonraki nesillerin 2024 yerel seçimleri diye özellikle ve özellikli örnek olarak bahsedeceği bir gün yaşadık. Vakanüvisler mutlaka takvime işaret koyacaktır."

Pınar Altuğ

"Kırmızı sana çok yakıştı ülkem."

Ahmet Ümit

"Kızardıkça çok güzelleşiyorsun Türkiyem..."

Demet Sağıroğlu

"Ve sonunda..."

Nazan Öncel

"Kolları sıvadığı ilk gün memlekete bahar gelecek demişti Ekrem İmamoğlu."

Nilgün Belgün

"Sayın Başkan Ekrem İmamoğlu tebrik ederim."

Özge Özpirinçci

"Daha güzel bir doğum günü hediyesi düşünemiyorum!"

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.