Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise’nin kırmızılar içinde nefes kesen pozlar!

Geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi 28 yaşındaki Mert Ayaydın ile bir eğlence mekânında sarmaş dolaş öpüşürken görüntülenen ünlü şarkıcı Hadise’nin kırmızı derin dekolteli elbisesi ile verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu. Güzel şarkıcının pozlarına yorum ve beğeni yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:07
Kaynak: Hilal Baldemir
Hadise’nin kırmızılar içinde nefes kesen pozlar!

Attığı her adımla yaptığı her açıklamayla gündem olan ve sık sık adından söz ettiren güzel şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından paylaştığı son pozlarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz hafta kendinden 10 küçük iş insanı Mert Ayaydın ile bir gece kulübünde sarmaş dolaş etraftakilere aldırmadan öpüşürken görüntülenen ünlü şarkıcı kimseye aldırış etmeden 28 yaşındaki Ayaydın ile dans etti.

Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliğini sonlandırmasının ardından ilk kez biriyle görüntülenmesi ve bu kişinin kendisinden 10 yaş küçük olması sosyal medyayı sallamıştı.

Bu görüntülerin yayılmasından kısa süre sonra Bakü konserinde sahne alan güzel şarkıcı minik bir hayranını sahneye çağırarak anne olmak istediğini açıklamıştı.

38 yaşındaki güzel şarkıcı son olarak ise kırmızı elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyada adından söz ettirdi.

Göğüslerini ortaya çıkaran derin dekolteli iddialı elbisesiyle poz veren Hadise, paylaşıma "Seni dizlerine çökmeye zorlamak için yeterince şeyim var." notunu düştü.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.