Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise’den olay yaratacak dans şovu!

Her paylaşımı olay olan ve magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü şarkıcı Hadise bu kez de temizlik sopasıyla yaptığı direk dansıyla gündem oldu. Evinde yakın çevresi ile yaptığı partide eğlenen Hadise, eline aldığı temizlik sopasıyla adeta direk dansı yaptı. O anlar kameralara kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 12:34
Kaynak: Hilal Baldemir
Hadise’den olay yaratacak dans şovu!

Ünlü şarkıcı Hadise, iş adamı Mehmet Dinçerler ile dolu dizgin süren aşkını evlilikle taçlandırmıştı. Güzel giden evliliğin üzerinde kara bulutların dolaşması uzun sürmedi ve ünlü çift 5 ay süren evliliklerini tek celsede bitirdi.

38 yaşındaki güzel şarkıcı sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başarıyor. Verdiği iddialı pozlar adeta magazin gündeminde bomba etkisi yaratıyor.

Güzel şarkıcı son olarak evinde gerçekleştirdiği partide yaptığı direk dansı şovuyla gündem oldu. Temizlik sopasıyla dans eden Hadise, görenleri adeta şok etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından ünlü isme; 'İkinci Merve Boluğur vakası yükleniyor', 'Dans edebilseymiş keşke', 'Aşk yaşamadığı bir temizlik sopası kalmıştı' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.