Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Başkanı Demiryürek'e anlamlı plaket

Türkiye Harp Malulû Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’e teşekkür plaketi takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 08:27
Kaynak: Murat Can Aytemur
YTSO Başkanı Demiryürek'e anlamlı plaket

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası anlamlı bir ziyarete tanıklık etti. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret eden Türkiye Harp Malulû Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla ve yönetimi, Yalova’ya dair güncel konular hakkında karşılıklı sohbet ettiler ve devamında ise Yalova’da gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan dernek çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunularak fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Cemil Demiryürek ve Türkiye Harp Malulû Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla arasında gerçekleşen görüşmenin sonrasında ziyaretin anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleşti ve Başkan Demiryürek’e teşekkür plaketi takdim edildi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek’in makamında gerçekleşen ziyaret sonrasında, Demiryürek kısa bir açıklamada bulunarak sözlerinde, ‘’Türkiye Harp Malulû Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Özcan İla ve dernek üyeleri odamızı ziyaret etti. Güncel konular ve dernek çalışmalarının görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için kendilerine teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.