Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YSAK Başkanı Kibar, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti

Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği (YSAK) Başkanı Barbaros Kibar, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 02:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 02:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
YSAK Başkanı Kibar, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti

Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği (YSAK) Başkanı Barbaros Kibar, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Kibar ve Becan arasında karşılıklı görüş alışverişi ve istişareler gerçekleşti. YSAK Başkanı Barbaros Kibar, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a, dernek olarak il genelinde sürdürmekte oldukları çalışmalardan ve tatbikatlardan bahsederek, olası bir büyük Marmara Depremi’ne karşı hazırlıklı olmak gerektiğinin önemini vurguladı. Becan, Kibar’ı dikkatle dinleyerek yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşme sonrasında kısa bir açıklamada bulunan YSAK Başkanı Barbaros Kibar sözlerinde, “Yalova Sivil Arama Kurtarma Derneği olarak, Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan’a göstermiş olduğu duyarlılık ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.