Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova ve Uludağ Üniversiteleri iş birliğini güçlendirilecek

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca iki üniversite arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş birliğine vardılar

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 13:51
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova ve Uludağ Üniversiteleri iş birliğini güçlendirilecek

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede iki üniversite arasındaki iş birliğinin arttırılması ve ortak projelerin hayata geçirilmesi ele alındı.

Özellikle Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde misafir öğrenci olarak eğitim gören öğrencilerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'a misafir öğrenci kabulünden dolayı teşekkür ettiler.

Yalova Üniversitesi morfoloji binasının büyük oranda tamamlandığı ve kısa süre içerisinde Uludağ Üniversitesi'nde misafir öğrenci olarak eğitim alan Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin Yalova'da eğitimlerini sürdürecekleri belirtildi.

İki üniversite arasındaki yıllara dayalı kardeş üniversite ilişkisinin bundan sonraki süreçte de kuvvetlendirilerek sürdürüleceğine vurgu yapıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.