Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrencilerin iftar sofrasını paylaşmaya devam ediyor

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 13:45
Kaynak: Serap Polat
Yalova Milli Eğitim Müdürü Akmeşe, öğrencilerin iftar sofrasını paylaşmaya devam ediyor

Bereketin, sabrın, rahmet ve ibadetin ayı olarak kabul edilen ve 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının manevi ruhunu birlik ve beraberlik içinde yaşama gayretiyle çeşitli etkinliklere katılan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, iftar ve sahur programlarında öğrencilerle bir araya gelmeye özen gösteriyor.

Akmeşe öğrencileri dinledi

Maneviyatı yücelten anlardan bir olan iftar sofrasını öğrenci ve öğretmenlerle paylaşan Akmeşe’nin bu seferki adresi Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Okulun pansiyonunda kalan kız öğrencileri ziyaret eden Halil İbrahim Akmeşe, pansiyonun yemekhanesinde öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu. Öğrenci ve öğretmenlerle iftar yaptıktan sonra, okul yönetiminden öğrencilerin ve okulun mevcut durumu hakkında bilgi alan Halil İbrahim Akmeşe, kız öğrencilerin gelecek planlarını da dinledi.

“Bu özel iftar, maneviyatımızı derinleştiren bir deneyim sundu”

Her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ziyaretin ardından açıklama yaparak, öğrencilere emek veren yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Akmeşe, “Zehra Ekşinozlugil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle gerçekleştirdiğimiz iftar buluşması, huzur dolu anların ve manevi değerlerimizin paylaşıldığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kalplerimizi bir araya getiren değerli bir zaman dilimi oldu. Bu özel iftar, Ramazan ayının ruhunu yansıtan, toplumsal dayanışma ve kardeşliğimizi güçlendiren, maneviyatımızı derinleştiren bir deneyim sundu. Bu müstesna buluşma için herkese teşekkürlerimizi sunuyor, manevi huzurun devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.