Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi ’den 109 kişilik dev kadro alımı

Yalova Üniversitesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürürken 109 sözleşmeli personel daha alımı gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 14:46
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Üniversitesi ’den 109 kişilik dev kadro alımı

Yalova Üniversitesi, çeşitli birimlerinde görevlendirilmek üzere 109 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlan.gov.tr üzerinden yapılan açıklamaya göre, alımlar 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası ve 6 Haziran 1978 tarihli, 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar"da yer alan Ek 2. maddenin (b) fıkrası çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda, adayların 2022 KPSS ön lisans veya 2022/ 2023 KPSS lisans puan sıralamaları esas alınarak, herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın seçim yapılacak.

Üniversite, sözleşmeli pozisyonlar için geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor. Adayların, belirlenen KPSS puanlarına sahip olmaları, alım sürecinde önemli bir kriter olarak değerlendirilecek. Bu fırsat, özellikle yükseköğrenim mezunları için önemli bir istihdam kapısı oluşturuyor. Adaylar, başvuru şartları, pozisyonlar ve diğer detaylar hakkında daha fazla bilgiyi İlan.gov.tr adresinden edinebilirler. Başvuruların nasıl yapılacağı, gerekli belgeler ve son başvuru tarihleri gibi önemli bilgiler de bu platform üzerinden paylaşılacak.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.