Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Takıcılar Çarşısı daha konforlu hale geldi

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan ve yerli-yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri olan Takıcılar Çarşısı'nda gölgelik ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2026 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2026 12:46
Kaynak: Haber Bülteni
Yalova Takıcılar Çarşısı daha konforlu hale geldi

Esnafın daha rahat hizmet verebilmesi ve vatandaşların çarşıyı daha konforlu bir ortamda ziyaret edebilmesi amacıyla yapılan düzenlemeler kapsamında gölgelik sistemi kurulurken, alanın genel görünümünü ve kullanımını iyileştirecek çalışmalar da tamamlandı.

Yalova Belediyesi yetkilileri, kentin ortak yaşam alanlarında hem estetik hem de işlevselliği artıran uygulamalara devam edeceklerini belirterek, vatandaş ve esnaf odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Bülteni

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.