Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın markası Aktarzane, Balıkesir’de Aromaterapi Festivali’ne katılıyor

Yalova’nın markası Aktarzane, 4-7 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir’in Ören beldesinde düzenlenecek olan Aromaterapi Festivali’ne katılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 04:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 04:21
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’nın markası Aktarzane, Balıkesir’de Aromaterapi Festivali’ne katılıyor

2010 yılında Sefa Doğan tarafından kurulan Aktarzane, bünyesinde barındırdığı yüzlerce çeşit endemik bitki, baharat, tohum, besin takviyeleri ve bakım ürünlerinin yanı sıra başladığı markalaşma süreciyle birlikte bulunduğu sektörde önemli bir konumda yer alıyor.

Bulundurduğu ürün çeşitliliğinin yanı sıra, bu ürün çeşitliğinin üretim kısmını da geliştiren Aktarzane gerek yurt dışında gerekse Türkiye genelinde büyümeye ve festivallerde Yalova’yı temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda 4-7 Temmuz tarihleri arasında Balıkesir’in Ören beldesinde düzenlenecek olan Aromaterapi Festivali’ne Aktarzane ailesi olarak katılacaklarını duyuran Sefa Doğan, bu özel festivalde doğanın şifalı bitkileri ve aromaterapinin huzur veren dünyasıyla buluşacaklarını aktardı.

Alanında uzman isimlerin katılacağı atölye çalışmaları, seminerler ve uygulamalı eğitimlerle aromaterapinin inceliklerinin öğrenileceği ve sağlıklı yaşamın kapılarının aralanacağı festival boyunca bitkisel yağların ve esansiyel yağların doğru kullanımı, Aromaterapinin fiziksel ve zihinsel sağlığa olan faydaları, doğal ürünlerin üretim süreçlerini yerinde gözlemleme ve doğanın eşsiz atmosferinde rahatlama ve yenilenme fırsatı katılımcıları bekliyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.