Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İtfaiyesinden soluk kesen yüzük çıkarma operasyonu

Yalova’da parmağına sıkışan yüzük yüzünden özel hastaneye giden vatandaşı Yalova İtfaiye ekipleri müdahale etti. Vatandaşın parmağına sıkışan yüzük cerrah titizliğiyle çıkartıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2025 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2025 13:50
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova İtfaiyesinden soluk kesen yüzük çıkarma operasyonu

Yalova’da bir vatandaşın parmağına sıkışan yüzüğü, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı.Edinilen bilgilere göre, bir vatandaşın parmağına taktığı yüzük bir süre sonra sıkmaya başladı. Parmağı şişen vatandaş, özel bir hastaneye başvurdu.

Doktorlar çıkartamayınca itfaiyeden yardım istendi

Doktorların yüzüğü çıkaramaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Hastaneye gelen Yalova itfaiye ekibi, doktorların gözetiminde özel kesici aletle yüzüğü keserek vatandaşın parmağından çıkarttı. Yüzüğün çıkarılması ile birlikte rahat bir nefes alan vatandaşın, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.