Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Genel Meclis Üyeleri Vali Kaya'yı ziyaret etti

Mahalli İdareler Seçimi sonrasında göreve gelen Yalova İl Genel Meclisi üyeleri, Başkan Hasan Soygüzel önderliğinde Yalova Valiliği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:54
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova İl Genel Meclis Üyeleri Vali Kaya'yı ziyaret etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında, Yalova İl Genel Meclisi üyesi olan isimler, Başkan Hasan Soygüzel ile beraber Yalova Valiliği’ne ziyarette bulunarak, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Kaya ile Yalova’nın köyleri ile alakalı konular görüşüldü ve ileriye dönük yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu, devamında ise Vali Kaya, sürdürülen çalışmalar hakkında İl Genel Meclis üyelerinden bilgi aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette aynı zamanda da Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Genel Meclis üyeliğine seçilen isimleri tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediğini ifade etti. Ziyaret sonunda İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Kaya'ya misafirperverliği ve ilerleyen süreçteki iş birliği için teşekkür ederken, Yalova'nın kalkınması ve ilerlemesi adına birlikte çalışacaklarına dair kararlılıklarını dile getirdiler. Gerçekleştirilen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.