Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 4 Mart 2024 Pazartesi

Geçtiğimiz haftadan bu yana sisli ve puslu bir havanın hakim olduğu Yalova’dan hafta sonu sağanak yağış beklenirken puslu ve bulutlu bir hava izlendi. Yeni hafta ile birlikte Yalovalı vatandaşlar havanın 4 Mart Pazartesi günü nasıl ilerleyeceğini merak ediyor. Hafta boyu Yalova’da nasıl bir hava görüleceği merak edilirken Pazartesi günü hava yeniden sisli bir durum ile aydınlandı. Hem Yalovalı vatandaşlar hem de şehir dışından Yalova’ya gelecek vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. Peki, 4 Mart 2024 Yalova hava durumu nasıl? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 12:49
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 4 Mart 2024 Pazartesi

Geçen hafta boyu Yalova’da hakim olan kasvetli ve kapalı hava adeta Yalovalı vatandaşların ruh halini etkiledi. Oldukça yoğun bir sis örtüsüyle kaplı olan havanın görüş mesafesini kısıtlaması trafiği de olumsuz etkiledi. Hafta sonu açık ve yağışlı bir hava beklenirken yeniden sisli ve soğuk bir hava etkili oldu. Yeni haftanın başlaması ile vatandaşlar 4 Mart Pazartesi Yalova’da havanın nasıl olacağını merak ediyor. Yalovalı vatandaşlar anlık hava durumu takibi yaparken günün ilerleyen saatlerinde havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, 4 Mart 2024 Yalova hava durumu nasıl? İşte bu sorunun cevabı…

Yalova’yı, 4 Mart Pazartesi günü çok bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava beklerken ilerleyen günlerde ise sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Gün içinde 14-12 °C arasında seyretmesi beklenen havanın hafta boyunca 4°C seviyesine düşmesi bekleniyor. Yalova’da gün boyunca tahmin edilen sıcaklık ile hissedilen sıcaklığın aynı olması bekleniyor.

Yalova’da, saat 12.00 - 15.00 arasında havanın çok bulutlu olması beklenirken sıcaklığın 14°C olması bekleniyor. Ayrıca hissedilen sıcaklığın da 14°C olması bekleniyor. 4 Mart Pazartesi aynı saat aralığında nem oranının yüzde 85 olması bekleniyor. Aynı saat aralığında rüzgâr hızının ise 8 km/sa olması bekleniyor.

4 Mart Pazartesi Yalova’da saat 15.00 - 18.00 arasında havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Bu saat aralığında hava sıcaklığının 12°C civarında olması beklenirken hissedilen sıcaklığın da aynı şekilde 12°C olması bekleniyor. Öte yandan nem oranının aynı saat aralığında yüzde 90 oranına yükselmesi bekleniyor. Rüzgâr hızının ise oldukça azalarak 1 km/sa düşmesi bekleniyor.

Yalova’da, 4 Mart Pazartesi saat 18.00 - 21.00 arasında havanın açılması ve az bulutlu seyretmesi bekleniyor. Aynı saatlerde nem oranının yüzde 92’ye yükselmesi beklenirken hava sıcaklığının 10°C’ye düşmesi bekleniyor ve hissedilen sıcaklığında 10°C olması bekleniyor. Rüzgâr hızının ise yükselerek 6 km/sa olması bekleniyor.

Yalova’da, saatler 21.00 - 24.00 aralığını gösterdiğinde havanın az bulutlu seyrini devam ettirmesi ve 9°C olması bekleniyor. Öte yandan hissedilen sıcaklığın da 9°C olacağı tahmin ediliyor. Nem oranının yüzde 90 oranına düşmesi beklenirken rüzgâr hızının 8 km/sa olması bekleniyor.

Yalova’da bu hafta boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sağanak yağışlı bir hava beklenirken havanın 7°C ile 4°C arasında olması bekleniyor. Hafta boyunca sıcaklığın oldukça düşük olarak beklenmesi ve nem oranının da en düşük yüzde 53 oranında olması bekleniyor.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.