Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Gazeteci Uğur Dündar Yalova’daydı

Ünlü Gazeteci ve Televizyon Programcısı Uğur Dündar, “Sevdamız Fenerbahçe” adlı yeni kitabının imza günü için Yalova’da sevenleriyle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 12:19
Kaynak: Hilal Baldemir
Ünlü Gazeteci Uğur Dündar Yalova’daydı

Fanatik bir Fenerbahçeli olan Gazeteci Uğur Dündar, Yalova Fenerbahçeliler Derneği’nde düzenlenen imza gününde sevenleriyle buluştu. Burada Fenerbahçeli taraftarlar ile bir araya gelen Dündar, vatandaştan yoğun ilgi gördü. Çok sayıda vatandaş Dündar ile bir araya gelmek adına Yalova Fenerbahçeliler Derneğine akın etti. Düzenlenen imza gününde “Sevdamız Fenerbahçe” isimli yeni kitabını imzalayan Dündar, aynı zamanda da sevenleriyle fotoğraf çekilerek keyifli vakit geçirdi.

‘’Sn. Uğur Dündar'ı Yalovamızda Fenerbahçeliler Derneği olarak ağırlamaktan onur duyduk’’

Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven, ilk olarak düzenlenen etkinlikten duyduğu mutluluğu belirtti ve imza günü için gelen tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Devamında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Güven sözlerinde, ‘’Yalova Fenerbahçeliler Derneği olarak, Türk Haberciliğinin duayen ismi, Fenerbahçe Spor Kulübü'müzün Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dündar'ı "Sevdamız Fenerbahçe" adlı kitabının imza gününü düzenleyerek üyelerimiz ve Fenerbahçe sevdalıları ile bir araya getirdik. Yüksek katılımın ve ilginin olduğu imza gününde, Dernek Yönetim Kurulumuz ve eski yöneticilerimizle birlikte Sn. Uğur Dündar ile ülkemizin spor gündemi, Fenerbahçemiz ve derneğimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Sn. Uğur Dündar'ı Yalovamızda Fenerbahçeliler Derneği olarak ağırlamaktan onur duyarak kendisine sağlıklı, başarılı ömürler diledik’’ ifadelerine yer verdi.

‘’Fenerbahçe’nin sergilediği duruş bütün Türkiye için bir örnektir’’

Gerçekleşen imza günü organizasyonu öncesinde açıklamada bulunan Önceki Dönem Yalova Belediye Başkanı ve Fanatik bir Fenerbahçeli olan Vefa Salman sözlerinde, ‘’Bugün anlamlı bir gün, duayen gazeteci ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olan Uğur Dündar büyüğümüzü, Yalova’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Yalova Fenerbahçeliler Derneği Dernek Başkanımız Nedim Güven, Uğur Dündar’ın yeni romanı Sevdamız Fenerbahçe için bir imza günü düzenledi, bu sebepten ötürü burada toplanmış bulunuyoruz. Uğur Abi ilk kitabı, dün toprağa verdiğimiz değerli büyüğümüz Fenerbahçeli Fikret Aydoğdu için imzalayacak. Yakınlarınatekrardan baş sağlığı diliyoruz. Geçtiğimiz günlerde Arabistan’da yapılacak süper kupa finali sonrası, 45 yıllık arkadaşım olan Beşiktaşlı Turgut Köylü beni aradı, Ali Koç’un ve Fenerbahçe’nin sergilediği duruş bütün Türkiye için bir örnektir, eğer ki bana forma hediye edersen bundan sonra Fenerbahçeli olacağım dedi ve bunun sözünü verdi’’ diye belirtti. Salman, devamında ise Gazeteci Uğur Dündar ve Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güvenile birlikte Köylü’ye forma hediyesini takdim etti. 

‘’Burada sıcak bir ilgi ile karşılandığım için çok mutluyum’’

‘Sevdamız Fenerbahçe’ adlı yeni kitabının imza günü için Yalova’da sevenleri ile buluşan 

Dündar, ‘’Yalova yabancısı olduğum bir şehir değil’’ dedi ve daha önceden de buraya gelerek programlar gerçekleştirdiğini söyledi. Sonrasında ise imza günü etkinliği hakkında görüşlerini belirten Dündar sözlerinde, ‘’Daha öncesinde Yalova’ya geldiğimde çeşitli televizyon programları için gelmiştim ve Vefa Başkan’ın da konuğu olmuştum, çok güzel programlar gerçekleştirdik burada. Bugün de Fenerbahçeliler Derneği’nin bu güzel lokalinde son romanım olan, Sevdamız Fenerbahçe’yi imzaladığım ve burada sıcak bir ilgi ile karşılandığım için çok mutluyum, teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.