Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 1 Mart 2024 Cuma

Yalova’da günlerdir devam eden sisli havanın ne zaman sona ereceği merak konusu olurken sabah erken saatlerde güne başlayan vatandaşlar yeniden sisli ve puslu bir hava ile karşılaştılar. Yalova’da 1 Mart Cuma günü hava durumunun nasıl seyredeceği Yalovalı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hafta sonu Marmara genelinde yağışlı bir hava beklenirken Yalova’da nasıl bir hava olacağı merak ediliyor. Peki, Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 1 Mart 2024 Cuma Yalova’da hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 14:46
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 1 Mart 2024 Cuma

Yalovalı vatandaşlar haftanın son gününde sıcak ve güneşli bir hava beklerken Yalova’da günlerdir devam eden yoğun sisli hava bugün de etkisini sürdürmeye devam etti. Yalova’da hafta sonu nasıl bir havanın beklendiği de merak konusu olurken mevcut havanın güneşli havaya mı döneceği yoksa sisli havanın devam mı edeceği merak ediliyor. Cuma gününden itibaren plan yapmak isteyen Yalovalı vatandaşlar ve dışardan gelecek ziyaretçiler Yalova hava durumunu araştırıyor. Peki, Yalova hava durumu! Yalova da hava nasıl olacak? 1 Mart 2024 Cuma Yalova’da hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Yalova’da 1 Mart Cuma günü saat 12.00 itibariyle hava sıcaklığı 12°C gösterirken hissedilen sıcaklık ise 14 derece olarak kaydediliyor. Yalova, hafta boyuncu yoğun sisin etkisinde kaldıktan sonra 1 Mart Cuma günü öğleden sonra sisin etkisi azalmaya başladı. Keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen Yalovalı vatandaşlar güneşli havanın müjdesini bekliyor.

Sisin azalmasıyla birlikte görüş mesafesi açılan Yalova’da havanın önceki günlere göre soğuduğu görüldü. 1 Mart Cuma günü saat 14.00 itibariyle nem oranı %90 seviyesinde bulunmakta, bu da havanın düne göre daha az nemli olduğunu gösteriyor. Rüzgâr hızı ise 8 km/sa olarak kaydedilmiş.

Yalova’da öğleden itibaren saat 12.00 ile 15.00 arasında, puslu bir hava beklenirken rüzgâr hızı ise max 21 km/sa olarak bekleniyor. Cuma günü 15.00 - 18.00 saatleri arasında, ise parçalı bulutlu bir hava beklenirken hissedilen sıcaklığın 12°C olacağı tahmin ediliyor. Bu saatler arasında nem oranının yüzde 95 oranına yükselmesi bekleniyor.

Yalova’da 1 Mart Cuma günü akşam saatlerinde 18.00 - 21.00 arasında, havanın parçalı bulutlu olması beklenirken sıcaklığın 11°C gerilemesi bekleniyor. Hissedilen sıcaklığın da yine 11 derece olması bekleniyor. Aynı saatlerde nem oranı ise %87’ye gerileyecek. Rüzgâr hızı ise 3 km/sa olarak bekleniyor.

Gece saatlerinde, 21.00 ile 24.00 arasında ise havanın yeniden puslu bir havaya dönüşmesi beklenirken sıcaklığın 9°C kadar gerilemesi bekleniyor ve hissedilen sıcaklığın da 9°C olması tahmin ediliyor. Aynı saatlerde nem oranının %87 olması beklenirken rüzgâr hızının 3 km/sa olması bekleniyor.

1 Mart Cuma günü havanın karmaşık seyredeceği Yalova’da hafta sonu ise yağışlı bir hava bekleniyor. Hafta sonu için dışarıda plan yapmak isteyen vatandaşların hava durumunu anlık olarak takip etmesi gerekiyor. Her an havanın ani bir değişimle yağışlı bir hale dönmesi dışarıdaki vatandaşları üzebilir.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.