Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1032 kişi randevuya gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 30 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasındaki verilere göre geçen hafta toplamda 1032 kişi randevusuna gitmedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1032 kişi randevuya gitmedi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Poliklinik Hizmetlerinin istatistik verilerine göre 30 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında 1032 kişi randevusuna gitmeyerek, başka hastaların randevu alıp muayene olabilme haklarını gasp etti. Randevusuna gelmeyen vatandaşların sayısı gün geçtikçe artış göstermeye devam ediyor. Hal böyle olunca sıra bulamayan hastalar ise bu durumdan şikayetçi olmaya başladı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi 30 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre 5 gün içerisinde MHRS için ayrılan 9273 kişilik kapasite içerisinde 8247 kişi randevu aldı, toplam muayene sayısı 23507 iken 1032 kişide almış olduğu randevusuna gitmedi. Geçen haftaki verilere göre İç Hastalıkları Bölümü en çok talep edilen bölüm olmasına rağmen randevusuna gelmeyen vatandaşlar arasında da 116 kişi ile en yüksek veriye sahip branş oldu. İç Hastalıkları Bölümü ardından Psikiyatri Bölümü de 115 kişi ile randevusuna gelmeyen vatandaşlar arasından yüksek veriye sahip olan branşlar arasında yer aldı.

Haber/ Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.