Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Termal’de devir teslim gerçekleşti

AK Parti Termal İlçe Teşkilatında görev devir teslimi gerçekleştirildi. Recep Bahar ilçe başkanlığı görevini Çağlar Erdinç’e devretti.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Termal’de devir teslim gerçekleşti

AK Parti Termal İlçe teşkilatında il başkanlığı devir teslim töreni gerçekleştirildi. AK Parti Termal İlçe Başkanı Recep Bahar görevini Çağlar Erdinç’e devretti.  Devir teslim törenine AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve partililer katıldı.


Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü AK Parti önceki dönem Termal İlçe Başkanı Recep Bahar’a bugüne kadar partiye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. AK Parti Termal İlçe Başkanlığı görevine atanan Çağlar Erdinç’e de başarılar dileyen Büyükgümüş, Akyol ve Güçlü yerel seçim için çalışmalara hızla başlanmasını istediler.


Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar da Çağlar Erdinç’e başarı dileklerinde bulunarak teşkilatla tam bir kooridnasyon içerisinde yerel seçimde en iyi sonucun alınması için çalışacaklarını ifade etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.