Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova doğalgazı Enerya’ya emanet

Ahlatcı Holding'e bağlı Enerya Enerji, Yalova'nın doğalgaz dağıtım ihalesini kazandı. Şirket, 30 yıllık bir süre için bölgedeki doğalgaz dağıtım ağını devralacak ve faaliyetlerini sürdürecek

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 12:26
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova doğalgazı Enerya’ya emanet

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından Yalova, Orhangazi ve çevre bölgelerde doğalgaz dağıtım lisansına sahip olan Armagaz'ın lisansı satışa çıkarıldı. Ahlatcı Doğalgaza bağlı ortaklık Enerya Enerji, Armagaz Arsan Marmara Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'nin dağıtım şebekesinin satış ihalesinde KDV hariç 1.910.000.000 TL ile en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandı.

Bu ihaleyle birlikte Ahlatcı Doğalgaz, bölgedeki dağıtım ağını 11'e çıkarmış oldu. Şirket yetkilileri, doğalgaz sektöründeki büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için inorganik büyüme stratejileriyle sektördeki paylarını artırma kararlılıklarını sürdüreceklerini belirttiler.

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Yalova'ya yatırım yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Yalova ve çevresindeki doğalgaz dağıtım ihalesini kazanarak bölgeye önemli bir yatırım yapma fırsatı yakaladık. Bu yatırımla Yalova'daki doğalgaz altyapısını geliştirmeyi ve vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz bir hizmet sunmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.