Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO’dan yeni başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve yönetim kurulu üyeleri mahalli idareler seçimleri sonrasında seçilen belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 12:12
Kaynak: Yalova Hayat
YTSO’dan yeni başkanlara hayırlı olsun ziyareti

Ziyaretlerde belediyeler ve YTSO arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi de konuşuldu. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu ve beraberindeki heyet, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretlerde, iş birliği ve dayanışmanın önemi vurgulanırken, şehrin kalkınması ve hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için ortak çalışmalar yapılması gerektiği ifade edildi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele ve Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, YTSO heyetinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, YTSO ile olan iş birliğinin daha da geliştirilmesi için açık olduklarını belirttiler.

Ziyaretlerde ayrıca, YTSO ve belediyeler arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi konuları da ele alındı.

YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, şehrin kalkınması için ortak çalışmalar yapılması, hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için iş birliği, Yalova'nın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlanması konularında atılacak her adımda iş birliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.