Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da taksi fiyatlarına zam mı geliyor?

Artan enflasyon ve yakıt fiyatları, taksi fiyatlarına nasıl bir etkide bulunacak Yalovalılar tarafından merak konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 14:03
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da taksi fiyatlarına zam mı geliyor?

Son zamanlarda artan enflasyon ve yakıt fiyatlarıyla birlikte Yalova'da taksi fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği vatandaşlar arasında büyük merak konusu haline geldi. Yerel taksi birlikleri ve ilgili makamlardan konu ile alakalı henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da ekonomik koşulların taksi ücretlerine olası bir etki yapabileceği düşünülmekteydi.

Yalova'da yaşayanlar, günlük hayatta sıkça kullandıkları taksilerde olası bir fiyat artışının kendilerini nasıl etkileyeceğini merak ediyorlar. Yakıt fiyatlarındaki sürekli artışın taksi şoförlerinin maliyetlerini artırması ve bu maliyetlerin vatandaşlara yansıyabileceği endişesi yaşanmaktadır.

İndi-bindi 150 TL oluyor

Yalova’da taksi fiyatlarına baktığımız zaman, indi-bindi 100 TL, açılış ücreti 40 TL, kilometre ücreti 30 TL, saat ücreti 5 TL idi. Beklenen zammın fiyatlara yansıması ile birlikte indi-bindinin 150 TL, açılış ücretinin 50 TL, kilometre ücretinin 35 TL’ye yükselmesi bekleniyor.

Özellikle şehir içi ulaşımda yaygın olarak tercih edilen taksi hizmetlerindeki olası fiyat değişiklikleri, Yalova’da ulaşım hizmetinin genel seyrini etkileyebilecek önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor. Konuyla ilgili gelişmelerin takip edilmesi ve yetkililerden gelebilecek açıklamaların dikkatle izlenmesi gerekmektedir.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.