Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da şüpheli bavul paniği

Yalova'da Cengiz Koçal Caddesi üzerinde park edilmiş bir bisikletin arkasında duran bavulları gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Şüpheli görülen bavullar, fünye ile patlatılmak üzereyken sahibinin gelmesiyle açıldı ve içinden çamaşır ve kişisel malzemeler çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 14:25
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da şüpheli bavul paniği

Olay, Cengiz Koçal Caddesi üzerinde kaldırıma park edilmiş bir bisikletin arkasına bağlı iki bavulun vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle başladı. Durumdan şüphelenen vatandaşlar, hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik önlemi alarak caddeyi ve kaldırımları boşalttı. Bölgeye bomba imha ekibi de çağrıldı.

Bu sırada, bir vatandaş olay yerine gelerek bisikletin ve bavulların kendisine ait olduğunu belirtti. Polis kimlik kontrolünden sonra, şahısla birlikte şüpheli bavulları açtılar. Bavullardan sadece kişisel eşyalar ve çamaşırlar çıktı. Olay sonrasında cadde yeniden trafiğe açıldı.

Cadde esnafı ve vatandaşlar, tedirgin bir bekleyişin ardından rahat bir nefes aldı. Şahıs, bavullarını topladıktan sonra bisikletiyle birlikte bölgeden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.