Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Ortak Akıl, Güçlü Kent Çalıştayı gerçekleştirildi

Saadet Partisi Yalova İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ortak Akıl, Güçlü Kent Çalıştayı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Akdağoğlu, Genel İdare Kurulu Üyeleri Celal Korkmaz ve Muzaffer Serenli’nin yanı sıra Yalova siyasetinde yer edinmiş önemli isimler ve akademisyenler katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2026 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2026 16:11
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova’da Ortak Akıl, Güçlü Kent Çalıştayı gerçekleştirildi

Çalıştayda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yalova İl Temsilcisi Hüseyin Uygun, Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Delice, Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Adem Gülsün, Gıda Mühendisi Doç. Dr. Yasin Özdemir, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, Yalova Belediye eski Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, 24. Dönem Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş, Yalova İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Selim Karahan, Yalova Barosu eski Başkanı Fedai Doğruyol, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yalova İl Temsilcisi Mimar Safa Uygun, Yalova Kent Konseyi Başkanı Kenan Engin, Eğitimci Dr. Sabri Kan, Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği (YADGİD) Başkanı Yusuf Aydın konuşma gerçekleştirdi.


Katılımcıların teker teker kürsüye çıkarak sunum yaptığı programda, ulaşımdan su kullanımına, yapılaşmadan sanayileşmeye, ormanların korunmasından tarımsal gelişime kadar birçok başlık detaylı şekilde değerlendirildi.

Farklı alanlarda yapılan sunumlar, şehrin ihtiyaçlarına dair çok yönlü bir bakış açısı ortaya koydu.

Ortak akıl vurgusunun ön planda olduğu toplantıda, farklı görüşlerin bir araya gelerek çözüm üretmesinin önemine dikkat çekildi.

Katılımcılar, Yalova’nın daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent haline gelmesi için atılması gereken adımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi yetkilileri, bu tür organizasyonların yerel yönetim anlayışına katkı sunduğunu belirterek, çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Fatih Akdağoğlu ise yaptığı değerlendirmede, şehirlerin sorunlarının ancak istişare kültürüyle çözülebileceğini belirterek, “Ortak akıl ile hareket edildiğinde daha güçlü ve sürdürülebilir şehirler inşa etmek mümkündür” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.