Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da kütüphaneler için eşgüdüm toplantısı

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2025 yılının ilk kütüphaneler eşgüdüm toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin başkanlık etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2025 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2025 15:01
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Yalova’da kütüphaneler için eşgüdüm toplantısı

Toplantıda, il ve ilçe kütüphaneleri yöneticileri bir araya gelerek, 2025 yılı içerisinde yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Kütüphanelerin daha etkin ve verimli çalışması için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdür Ziya Karatekin, kütüphanelerin toplumun bilgiye erişiminde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayarak, “Kütüphanelerimiz, sadece kitapların bulunduğu yerler değil, aynı zamanda öğrenmenin, araştırmanın ve kültürün merkezi konumundadır. Bu nedenle kütüphanelerimizin daha da gelişmesi ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermesi için sürekli olarak çalışıyoruz” dedi. Kütüphane hizmetlerinin kalitesinin artırılması ,okur-yazarlık oranlarının yükseltilmesi Gençlere ve toplumun her kesimine yönelik kütüphane hizmetleri, toplantıda masaya yatırılan konular arasındaydı.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.