Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da İnterpol kırmızı bülteni ile aranan şahıs yakalandı

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, İnterpol kırmızı bülteni ile aranan bir şahsın yakalanması için operasyon düzenledi. Operasyonda, sahte kimlik kullanan şahıs yakalanarak tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteni ile aranan şahıs  yakalandı

Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nca sürdürülen istihbarı çalışmalar neticesinde, İnterpol kırmızı bülteni ile aranan F.G. adlı şahsın, A.E. adına düzenlenmiş sahte kimliği kullanarak Yalova’da bir evde saklandığı bilgisine ulaşıldı. Alınan bilginin değerlendirilmesi üzerine adli makamların koordinesinde saat 23.00 sıralarında söz konusu adrese düzenlenen operasyonda İnterpol kırmızı bülteni ile aranan F.G. adlı şahıs yakalandı. Yakalanarak gözaltına alınan F.G. adlı şüpheli, gerekli yasal işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı’nca, emniyet ve asayiş ile kamu düzenini korumak maksadıyla gece gündüz demeden her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceği bildirildi. Operasyonla birlikte Yalova'da suç ve suçlularla mücadelenin arttığı ve bu tür olayların önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

İnterpol kırmızı bülten nedir?

Interpol kırmızı bülten, uluslararası kamu güvenliğinin korunması için İnterpol tarafından yayınlanan bir arama emridir. Kırmızı bülten, bir kişinin uluslararası düzeyde arandığını ve yakalanarak ilgili makamlara teslim edilmesini talep eder.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.