Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalılara kaçırılmayacak fırsat: Opel Corsa Elektrik kredisi 200 bin TL’ye çıktı! Üstelik 20 bin TL’lik şarj kartı hediye!

Türkiye’de elektrikli otomobil pazarı giderek büyüyor. Yepyeni bir elektrikli otomobil sahibi olmak isteyen Yalovalılara kaçırılmayacak bir fırsat geldi. Opel Corsa Elektrik ekim ayı kampanyası...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 10:01
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalılara kaçırılmayacak fırsat: Opel Corsa Elektrik kredisi 200 bin TL’ye çıktı! Üstelik 20 bin TL’lik şarj kartı hediye!

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de elektrikli otomobil sektörü giderek büyüyor. Elektrikli araç sahiplerinin sayısı her geçen gün artarken, yeni teknolojiye sahip araçları yollarda daha fazla görmeye başladık. Yalova’da elektrikli otomobil kullanmak isteyenlere kaçırılmayacak ekim ayı fırsatı duyuruldu.

Otomotiv sektörünün önde gelen şirketlerinden Opel, elektrikli modellerde cazip taşıt kredisi fırsatları sunuyor. Opel’in B sınıfında en çok tutulan modeli olan Corsa’nın yeni elektrikli modeli kredi kampanyası ile satılacak. Daha önceden kredi miktarını düşük bulan müşterilerin yüzünü güldürecek kampanya ekim ayında başladı.

OPEL CORSA ELEKTRİK TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

OPEL CORSA ELEKTRİK TAŞIT KREDİSİ DETAYLARI

Opel’in resmi web sitesindeki bilgilere göre yepyeni Corsa Elektrik modelinde geçerli 200 bin TL taşıt kredisi verilecek. Taşıt kredisi kullanarak daha ekonomik koşullarda yepyeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmıyor. Opel’in Corsa Elektrik modeli için verdiği 200 bin TL kredide 12 ay vade ve yüzde 1.99 faizli ödeme seçenekleri sunuluyor.

OPEL CORSA KAMPANYA

Bütçesine en uygun koşullarda elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenler Opel Corsa Elektrik modelini tercih ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de giderek yaygınlaşan elektrikli otomobiller, sektörün geleceği olarak görülüyor. Opel dahil pek çok markanın 2026 yılından sonra içten yanmalı motorlu araç üretmeyecek olması yeni araç satın alanların tercihlerini değiştiriyor.

CORSA ELEKTRİK 20 BİN TL EŞARJ KARTI HEDİYE

CORSA ELEKTRİK 20 BİN TL EŞARJ KARTI HEDİYE

Yalova’daki resmi Opel bayilerinde ekim ayına özel başlatılan kampanya sıfır km otomobil arayan vatandaşları heyecanlandırdı. Bütçesine uygun koşullarda Opel Corsa Elektrik satın almak isteyenlere 200 bin TL taşıt kredisi kampanyası fırsatı sunuluyor.

Bunun yanında müşterilere 20 bin TL tutarında Eşarj kartı hediye edilecek. Bu kart, elektrikli şarj istasyonlarında bedava pil doldurma imkanı verecek. Opel Corsa Elektrik 1 milyon 226 bin 900 TL’den başlayan liste fiyatı ile satılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.