Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da güpegündüz baharat dükkânını soydular

Yalova merkez Süleyman Bey Mahallesi’nde baharat dükkânı işleten esnaf Mustafa Çiçek’in iş yerine dadanan hırsızlar 200 TL değerinde malzeme çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Dükkânının son 10 yılda 6 kez soyulduğunu söyleyen Mustafa Çiçek, artık hırsızlarla baş edemediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2025 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2025 14:12
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova’da güpegündüz baharat dükkânını soydular

Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı 16 Aralık Salı günü saat 16: 20 sularında Yalova merkez Süleyman Bey Mahallesini İstanbul Caddesi Ali Birinci Pasaji’nda yer alan Aydın Baharat isimdi dükkânda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Mustafa Çiçek’in sahibi olduğu dükkâna gelen 3’ü çocuk 5 kişi bir şey alacakmış gibi davrandı. Dükkân sahibi Mustafa Çiçek’i konuşmaya tutan kimliği belirsiz hırsızlar, bir yandan da ellerindeki poşeti doldurdu. Soyulduğunu anlayan Mustafa Çiçek, şahısları dükkândan uzaklaştırmaya çalıştırdı. Dükkânın dışına çıkan şahıslar burada da rahat durmadı.

DAHA ÖNCE DE DEFALARCA HIRSIZLIK VAKASI YAŞANMIŞ

Dükkânın dışındaki tezgâhtan da birkaç ürün çalan şahıslar daha sonra uzaklaştı. Durumdan şüphelenen Mustafa Çiçek, dükkânının kamera kayıtlarına baktığında soygunun boyutunu açıkça gördü.

Güvenlik kamera kayıtlarında şahısların birçok kez ürün çaldığını gördü. Dükkânında daha önce de defalarca hırsızlık vakası yaşandığını dile getiren Mustafa Çiçek, polise şikayetçi olduğunu ama hiçbir sonuç alamadığını söyledi.

Hatta 2019 yılında yaşanan bir soygun olayıyla ilgili dava açtığını aktaran Mustafa Çiçek aradan geçen 6 yıla rağmen davanın sonuçlanmadığını ifade etti. Artık hırsızlık olaylarından yıldığını dile getiren Mustafa Çiçek, her hangi bir sonuç alamayacağını düşündüğü için son olayla ilgili şikâyetçi bile olmadığını ekledi. Bölge esnafının benzer olaylar yüzünden mağdur olduğunu belirten Mustafa Çiçek, yetkilileri önlem almaya çağırdı.

Mustafa Turan – Özel Haber

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.