Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da dev uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı

Yalova’da zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 100 bin adet uyuşturucu hap kapsülü ile kilolarca uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 3 zehir taciri gözaltına alındı. Zanlılardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2026 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2026 11:02
Kaynak: Mustafa Turan
Yalova’da dev uyuşturucu operasyonu! 3 gözaltı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında 18 Temmuz 2026 tarihinde Özel Harekat Polislerinin de destek verdiği operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, Yalova genelinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

EVİ UYUŞTURUCU ÜRETİM VE ÇOĞALTIM MERKEZİ OLARAK KULLANMIŞLAR

Şüphelilerin uyuşturucu madde üretim ve çoğaltım merkezi olarak kullandıkları değerlendirilen ikamette yapılan aramalarda yaklaşık 100 bin adet uyuşturucu hap kapsülü, 5 bin 654,48 gram çeşitli türlerde uyuşturucu madde, satışa hazır 95 adet uyuşturucu hap ile seri üretim aparat ve düzenekleri ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Öte yandan tutuklanan şüphelinin, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kesinleşmiş 15 yıl hapis cezası bulunduğu ve ayrıca 5 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.