Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bursa yolunda korkunç trafik kazası

Bu sabah saatlerinde Yalova-Bursa Yolu üzeri Süpürgelik mevkiinde 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 15:48
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bursa yolunda korkunç trafik kazası

İki aracın çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre bir kadın olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda yaralının da olduğu belirtildi. Kaza bugün saat 10:00 sıralarında Yalova-Bursa yolu üzeri Süpürgelik mevkii Sepetçioğlu Tesisleri önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova’dan Orhangazi istikametine gitmekte olan iki otomobil çarpıştı. İki aracın çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre bir kadın olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda yaralının da olduğu belirtildi.

Kaza bugün saat 10:00 sıralarında Yalova-Bursa yolu üzeri Süpürgelik mevkii Sepetçioğlu Tesisleri önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova’dan Orhangazi istikametine gitmekte olan iki otomobil çarpıştı. 

2 kişinin bulunduğu Ercan M. M.'nin kullandığı 06 BY 0006 plakalı cip iddialara göre önünde seyreden ve içinde 1'i bebek olmak üzere 5 kişinin bulunduğu 24 yaşındaki Engin K.'nın kullandığı 34 RY 4796 plakalı başka bir otomobile çarptı.

BİR KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Araçlardan biri çarpışmanın şiddetiyle takla atarken, diğeri yol kenarındaki kulübeye çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobilin arka koltuğunda oturan 61 yaşındaki Ajda S. camdan dışarı fırlayarak can verdi. Tahlisiz kadının cansız bedeni Yalova Cumhuriyet başsavcılığının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Araçların ağır hasar aldığı kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye eri ve polis memuru sevk edildi. Yaralıların sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı kaza ile ilgili soruşturma, Yalova il Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.