Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aleyna’nın, “Beni karısıyla karıştırmasın” sözlerine Yunus Emre’nin karısından sert sözler!

Survivor Allstar yarışmasında her bölüm ayrı bir gerginlik ve olay yaşanırken ada da yakın arkadaş olan Aleyna ve Yunus Emre arasında da ipler gerildi. Aleyna, Yunus Emre hakkında “Beni karısıyla karıştırmasın” dedi Yunus Emre’nin karısı Beria ateş püskürdü. İşte, Beria’nın olay olan sosyal medya paylaşımları…

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:41
Kaynak: Hilal Baldemir
Aleyna’nın, “Beni karısıyla karıştırmasın” sözlerine Yunus Emre’nin karısından sert sözler!

Survivor sezonu başladığından bu yana yakınlıkları sık sık gündem olan Aleyna ve Yunus Emre’nin dostluğunda ipler gerilmeye başladı. Tansiyonun giderek yükseldiği yarışmaya dışarıdan müdahaleler de hız kesmiyor.

Yakınlıkları nedeniyle Yunus Emre eşinden Aleyna ise annesinden birkaç kez uyarılar almıştı. Bu uyarıların ardından da aralarından su sızmayan iki isim son günlerde ada da tartışmalar yaşamaya başlamıştı.

Kaosun ve tartışmaların bir an bile azalmadığı yarışmada Aleyna ve Yunus Emre arasında yaşanan tartışmalar gündemin en konuşulan konusu olmaya devam ederken Aleyna’nın sözleri Yunus Emre’nin eşi Beria’yı oldukça kızdırdı.

ALEYNA AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Aleyna Yunus Emre hakkında yaptığı röportajda "Ada hayatında ve normalde oyunlarda zaten sürekli böyle bir şeyleri kırıyor, bir şeyleri yakıyor, birilerine zarar veriyor ve kendisine zarar veriyor. Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne de ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın.

Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın. Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim, ama dedim ki 'Aleyna sakin ol yakın arkadaşın.' Bir şekilde tatlıya bağladık ama ben sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerin üzerine Yunus Emre’nin karısı Beria ise sessiz kalamayıp sosyal medya hesabından peş peşe sert paylaşımlar yaptı. Beria’nın haddini bilmez diyerek hedef aldığı Aleyna hakkında söyledikleri şoke etti…

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.