Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Her arıza ne denli yerinde bir karar verdiğimizi gösteriyor”

Yalova Belediyesi, ana isale hattında meydana gelen arızalara anında müdahale ederek vatandaşların mağduriyetini gideriyor. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise yaşanan her bir arızanın ana isale hattının yenilenmesi için verdikleri kararın ne denli yerinde olduğunu gösterdiğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 15:53
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Her arıza ne denli yerinde bir karar verdiğimizi gösteriyor”

Yalova Belediyesi, il merkezi ve ilçelerin su ihtiyacını karşılayan ana isale hattında meydana gelen arızalara karşı duyarlı bir şekilde hareket ediyor. Bu çerçevede, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki su hattında meydana gelen arızaya ekipler hafta sonu ve gece olmasına rağmen anında müdahale ederek vatandaşların su kesintisinden uzun süreli etkilenmesini önlediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, yaşanan bu arızaların ve su kayıplarının Yalova Belediyesi tarihinin en büyük ihalesi ile Yalova içme suyu ana isale hattını yenileme çalışmalarını başlatmalarının ne kadar yerinde bir karar olduğunu ortaya çıkardığını ifade etti. Tutuk, “Yalova’nın su sorununu kökten çözmek için ana isale hattını yeniliyoruz. Bu çalışma, yüzde 70 oranında tamamlandı. Tamamlanması ile birlikte su kayıpları ve böylesi büyük arızalar da tarihe karışacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve kesintisiz su kullanmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.