Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova-Adalar deniz seferleri yeniden başlıyor

Her yıl yaz aylarında Dentur Avrasya tarafından düzenlenen Adalar seferleri 15 Haziran 2024 tarihi itibarı ile yeniden başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 00:20
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova-Adalar deniz seferleri yeniden başlıyor

Yaz aylarında farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olan Marmara Denizi'ndeki Büyükada, Heybeliada ve Kınalıada'ya deniz seferleri, Dentur Avrasya tarafından yeniden başlatılıyor. 15 Haziran 2024 tarihinden itibaren, sadece hafta sonları yapılacak olan seferler, yaz boyunca devam edecek ve sonbahar ortalarına kadar sürecek.

Dentur Avrasya'nın düzenlediği seferler, Yalova'dan saat 10:30'da kalkışla başlayıp Büyükada'ya 11:45'te ve Heybeliada'ya 12:00'de varışla devam edecek. Dönüş seferleri ise Heybeliada'dan 18:10'da, Büyükada'dan 18:25'te kalkarak Yalova'ya 19:45'te ulaşacak.

Vatandaşlar seferlerin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar. Özellikle hafta sonları yapılan seferlerde yer bulmanın neredeyse imkansız hale geldiği belirtiliyor. Bu yoğun ilgi, ada seferlerinin önemini ve popülerliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yaz aylarında, doğayla iç içe, deniz havası alarak keyifli bir gün geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek olan bu seferler, Yalova halkı ve çevre illerden gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor. Seferlerin detaylı saat bilgileri ve diğer önemli bilgiler için Dentur Avrasya'nın resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceği belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.