Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Babalar Günü'ne özel kan bağışı kampanyası

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Yalova Şubesi, Babalar Günü'ne özel bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 06:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 00:21
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da Babalar Günü'ne özel kan bağışı kampanyası

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Yalova Şubesi’nin iş birliği ile 13-14 Haziran tarihlerinde, Babalar Günü’ne özel olarak kan bağışı kampanyası düzenleniyor. 13-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kan bağışı kampanyası için Türk Kızılay Yalova Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Planlama Sorumlusu Oya Koçak, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş'u makamında ziyaret ederek, kampanyanın ayrıntılarını görüştü.

Türk Kızılay Yalova Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Planlama Sorumlusu Oya Koçak’ın, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’a gerçekleştirdiği ziyarette, Babalar Günü Kan Bağışı Kampanyası'nın detayları ele alınarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Kampanya kapsamında, Yalova'da kan bağışının önemi konusunda geniş bir aralıkta stratejiler belirlenerek, toplumun kan bağışı konusunda bilincinin arttırılmasına yönelik çalışmaların devam edilmesinin önemine değinildi.

Kampanya bilgileri:

İki gün boyunca Yalova Cevdet Aydın Parkında yer alan Kızılay Kan Bağışı Aracında saat 11:00–19:00 saatleri arasında bağışlar kabul edilecektir. Eş zamanlı olarak İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Organ Bağışı için de stant kurulacak olup bilgilendirme ve bağış kabulü yapılacaktır.

Bağış kampanyasına 13 Haziran Perşembe günü saat 15:30’da Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya (teşrifleri halinde) ve Yalova İl Protokolü katılım sağlayacaktır.

Kızılay Yalova, tüm duyarlı vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ederken aynı zamanda da ‘’Kahraman babalarımızın Babalar Gününü kutluyoruz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.