Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekiller Meclis'teki anma programına katıldı

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında TBMM'de düzenlenen anma programlarında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2025 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2025 13:44
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vekiller Meclis'teki anma programına katıldı

AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak canı pahasına ülkesine ve demokrasiye sahip çıkan şehitleri andılar.

Programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, “Son nefesini 60 bin kilometre ötede vatansız olarak verdikten sonra tam da cibilliyetine yakışır şekilde bir çukura atılan FETÖ elebaşının kurduğu tuzak 15 Temmuz gecesi milletimizin dik duruşuyla darmadağın olmuştur" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Milletimiz aynı zamanda bir işgal girişimini püskürtmüştür" diye konuştu.

Milletvekili Meliha Akyol, Meclis’te düzenlenen programlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarını dinlediklerini belirterek, “Gazi Meclisimizde düzenlenen programlar kapsamında, aziz milletimizin direniş ruhunu bir kez daha yaşadık. Bombalanan TBMM Şehitler Anıtı ve Şeref Holü’ne karanfiller bırakarak kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Ayrıca ‘Türkiye’nin Demokrasi Serüveni Sergisi’nin açılışını gerçekleştirerek millet iradesinin destansı yolculuğunu bir kez daha hatırladık” dedi.

Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, 15 Temmuz’un Türkiye için unutulmaz bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, “15 Temmuz’u, o gece yaşadığımız acılar bir daha yaşanmasın diye unutmayacak, unutturmayacağız. Zaferin adı Türkiye” ifadelerini kullandı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.