Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artırmak istiyoruz”

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, beraberindeki heyetle birlikte Yalova'daki sağlık kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Karakuş, ildeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da arttırmak istediklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 10:49
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artırmak istiyoruz”

Göreve geldiği günden beri sağlık kuruluşlarının çalışmaları hakkında hassasiyetle duran Yalova Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş bu çerçevede kurumları ziyaret ederek denetimler gerçekleştirmeyi sürdürüyor. İl merkezindeki sağlık kurumlarını ziyaret eden Karakuş’a Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut, Başkan Yardımcıları Mustafa Kandemir ve Dt. Makbule Yıldız Özcan eşlik etti. Kadıköy Mehmet Şahin Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Merkez 7 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna (ASHİ) giden İl Müdürü Karakuş ve beraberindekiler kurum yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde danışanlarla bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Dr. Karakuş, iş uğraş ve terapi odalarını inceleyerek danışanlar tarafından yapılan el işçiliği eserleri değerlendirdi. Mehmet Şahin Aile Sağlığı Merkezi’nde sağlık çalışanları ve hastalarla da sohbet eden Karakuş, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Merkez 7 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da ziyaret eden Karakuş, 112 personeliyle tanışarak, istasyon içinde detaylı incelemelerde bulundu.

Sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da arttırmak istediklerini dile getiren Karakuş, “Sağlık hizmetlerinin kalitesini yerinde görmek ve sağlık çalışanlarımızla birebir temas kurmak, hizmet kalitemizi daha da yükseltmek adına çok önemli" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.