Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar Yalova’ya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın teşvikleriyle inşa edilecek 10.000 DWT’lik paslanmaz kimyasal tankerin omurga yerleştirme töreni Hicri Ercili Tersanesi’nde gerçekleştirildi. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2025 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2025 12:55
Kaynak: Mustafa Turan
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar Yalova’ya geldi

Cumartesi günü Hicri Ercili Tersanesi’nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın teşvikleriyle inşa edilecek 10.000 DWT’lik paslanmaz kimyasal tankerin omurga yerleştirme töreni düzenlendi.

Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Altın, il protokolü ve kurum müdürleri katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Törende Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın teşvikleriyle inşa edilecek 10.000 DWT’lik paslanmaz kimyasal tankerin omurga yerleştirme merasimi gerçekleştirdi.

Merasimin açılış kurdelesini Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Karamürsel Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Altın ve il protokolü birlikte kesti.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.