Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TCG Anadolu ve Heybeliada Yalovalıları selamlayacak

Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın gururu TCG Heybeliada’nın Çarşamba günü Yürüyen Köşk açıklarında Yalovalıları selamlayacağının müjdesini verdi. Tüm Yalovalıları bu tarihi ana şahit etmeye çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2026 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2026 13:14
Kaynak: Mustafa Turan
TCG Anadolu ve Heybeliada Yalovalıları selamlayacak

Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlığında 2026 yılı ilk 6 ayı asayiş ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Yalova Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta başkanlık etti. Toplantıda Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın ve Yalova İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve Yalova Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanımız SG Gv. Asb. Kd. Üçvş. Eren Deneri de hazır bulundu. Toplantıda 2026 yılı ilk 6 ayına ilişkin asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi veren Vali Usta, önemli bir müjdenin de haberini verdi.

Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın gururu TCG Heybeliada’nın Çarşamba günü Yürüyen Köşk açıklarında Yalovalıları selamlayacağını belirten Vali Usta, “TCG Anadolu ve TCG Heybeliada gemileri Çanakkale’deki görevlerinin ardından İstanbul’a doğru yola çıktı. Her iki milli gemimiz Çarşamba günü sabah 08: 00’da Yalova’dan geçecek. Milli gemilerimiz Yürüyen Köşk açıklarında vatandaşlarımızı selamlayacak. Ben de orada olacağım. Tüm Yalovalıları bu tarihi ana şahit etmeye davet ediyorum” dedi.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.