Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatil sezonu açıldı! Günübirlik ve konaklamalı turların fiyatları ne durumda?

Yalova’da 2008 yılından bu yana günübirlik ve konaklamalı tatil turlarıyla hizmet veren Kaspi Turizm işletme sahibi Ömer Oral, yaz sezonunda en çok rağbet gören tatil bölgeleri ve turların güncel fiyatları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 07:36
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Tatil sezonu açıldı! Günübirlik ve konaklamalı turların fiyatları ne durumda?

Havaların aniden ısınması ve okulların kapanmasıyla birlikte turizm sektöründeki hareketlilik hız kazandı. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlar daha uygun ve kolay olması bakımından her şey dahil tatil paketleri ve günübirlik turları araştırmaya başladı.

“20 yıldır yaz-kış tatil turları düzenliyoruz”

Yalova’da 2008 yılından beri Türkiye’nin tüm destinasyonlarına butik olarak düzenlediği kültür, tatil, gurme, festival, kayak, yüzme, tematik, doğa, kanyon, tekne, arkeoloji ve kaplıca turları ile müşterilerinin güvenini kazanan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyesi Kaspi Turizm işletme sahibi Ömer Oral, hafta sonu konaklamalı ve günübirlik turlar dışında uzun süreli doğa, kültür, mavi yolculuk ve tatil turları, bayram dönemlerinde kültür turları ile gruplara özel düzenledikleri turlar hakkında Yalova Hayat’a bilgi verdi. Yalova’da 20 senedir hizmet verdiklerini aktaran Ömer Oral,  Yalova’da daha çok yurtiçi kültür turları ve yurtiçi tatil paketleri şeklinde turlar düzenlediklerini dile getirdi. Hem yazın hem de kışın tatil paketleri sunduklarını belirten Oral, “Kışın daha çok Uludağ, Ormanya, İznik, Acarlar Longozu gibi yakın mesafeye turlar düzenliyoruz. Yaz mevsiminde Yalova’nın potansiyeline göre Karadeniz turu, Doğu Anadolu turu, Güneydoğu Anadolu turu, Akdeniz ve Ege turları yapıyoruz. Yüzme yerlerine özel turlar düzenliyoruz, Ayvalık, Erdek, Bursa Karacabey gibi. Tarihi yerlere kültür turları düzenliyoruz.” dedi.

Günübirlik turlar 750 TL’den başlayıp, 2 bin TL’ye kadar çıkıyor

Bu yazın tur fiyatları hakkında bilgi veren Ömer Oral, “Şu an ekonomik kriz var malum. Bizim fiyatlarımız baktığımız zaman birçok yere göre daha uygun. Çünkü kendi otobüsümüz, şoförlerimiz, tur rehberimiz var. Bunları dışarıdan kiralasanız uygun fiyata iş yapmanız mümkün olmaz. Otobüse binip tek başınıza gitseniz gezemeyeceğiniz fiyatlara tur imkanı sunuyoruz. Paketlerde tarihi ve kültürel mekanlara ziyaretler var, ikramlarımız var, tur rehberimiz var. Tek başınıza bunu yapmaya çalışsanız iki katı para ödersiniz. Biz o nedenle turlarımızı herkes faydalanabilsin diye düşük fiyatlardan sunuyoruz. Çünkü herkesin geliri geziye katılmaya yetmiyor. İnşallah bu süreci de atlatırız. Bizim günübirlik turlarımız 750 TL’den başlıyor, 2 bin TL’ye kadar çıkıyor. Yalova Köyleri Turu 750 TL. İstanbul Nostalji Vapuru Boğaz Turu 850 TL. Taraklı-Göynük-Karagöl Yaylası Turu 900 TL. İznik-Karamürsel Köyleri Turu 900 TL. Şile-Ağva-Saklıköy-Kilimli Koyu-Kandıra Turu 900 TL. Kuşadası Yüzme Turu 1300 TL. Cunda-Sarımsaklı Yüzme Turu ise 1100 TL. Bozcaada Turu 1300 TL. Acarlar Longozu-Pembe Kayalar-Kerpe-Kandıra Turu 900 TL. Ayvalık-Cunda-Sarımsaklı Yüzme Turu 1100 TL. Pamukkale-Salda Gölü-Lavanta Bahçeleri 1300 TL. Foça-Cunda Turu 1300 TL. Kalem Adası Yüzme Turu 2000 TL. Erdek Ocakları Yüzme Turu 1100 TL. Konaklamalı turlarımızda ise Kapadokya Ihlara Vadisi-Tuz Gölü Turumuzun bir gece 3 günü 4 bin TL. Mavi Yolculuk Turumuz ise 2 gece 3 gün 8 bin TL.” şeklinde bilgi verdi.

“Yalova’nın tanıtımına özel turlar yapacağız”

Bu sene Yalova’nın tanıtımına özel turlar yapmayı planladıklarını ifade eden Ömer Oral, “Yalovalı olup Yalova’yı gezmeyen, bilmeyen birçok hemşerimiz var. Bu konuda bu sene çalışmalar yapacağız. Geçen sene böyle bir tur yaptık. Teşvikiye Yaylası, Kent Ormanı, şelaleler ve Delmece Yaylası gezisi düzenledik. Altınova’nın köylerine tur düzenledik. Onun dışında Karaca Arboretum, Bonsai Müzesi ve Yürüyen Köşk turu yaptık. Atatürk’ün bir ağaç için köşkü kaydırması sadece bugün için değil dünyanın sonuna kadar verilmiş en güzel çevrecilik mesajıdır. Atatürk’ün unutulması mümkün değil. Bu mesaj dünyanın sonuna kadar yaşayacak. Bizim de bu mesajı yaşatırken kentimizin tanıtımı için elimiz taşın altına koymamız gerekiyor.” açıklamasında bulundu.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.