Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekili Büyükgümüş’ten Termal ilçesine bayram ziyareti

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, parti teşkilatıyla birlikte Termal ilçesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 06:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 06:21
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Milletvekili Büyükgümüş’ten Termal ilçesine bayram ziyareti

Her bayram olduğu gibi bu bayram da ilçe ve köylerdeki vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık’ın ardından Termal ilçesine de ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Büyükgümüş’e ziyaretlerinde İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Termal İlçe Başkanı Çağlar Erdinç, Termal Belediye Başkanı Sinan Acar, il genel meclis üyeleri ve parti teşkilatı eşlik etti.

Termal, Gökçedere, Üvezpınar, Akköy ve Yenimahalle’de bayram ziyareti yapan AK Parti Teşkilatı esnafları tek tek ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Ayrıca köy kahvelerine de giden heyet, vatandaşlarla bayramlaşıp, sohbet etti.

Kurban Bayramı’nın bereketini paylaştıklarına vurgu yapan Ahmet Büyükgümüş, “Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.