Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor’a Mesut Özil transferi! Acun Ilıcalı duyurdu

Son günlerde birçok tartışma ve kavgaya sahne olan Survivor Allstar programında gerilim ve rekabet her geçen gün artıyor. Yarışmacıların kıyasıya rekabetinin kimi zaman tartışmaya ve temasa dönüştüğü yarışmada elemeler yaşanırken yeni yarışmacılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta yaşanan kadınlar elemesinde mental olarak kendini iyi hissetmeyen Sahra Işık’ın yarışmadan çekilmesiyle bir eleme gerçekleşmedi. Böylelikle Sahra’nın elemedeki rakibi Aysu bir dahaki kadınlar elemesinde yeniden düelloya çıkacak. Bu hafta ise gerçekleşecek erkekler elemesinde heyecan doruktayken Acun Ilıcalı’nın verdiği bir haber heyecanın artmasına neden oldu. Ilıcalı yarışmaya dünyaca ünlü eski bir erkek futbolcunun katılacağını duyurdu. Bu ismin ise Mesut Özil olduğu konuşuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 15:06
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor’a Mesut Özil transferi! Acun Ilıcalı duyurdu

Survivor Allstar’da rekabetin bir an olsun azalmadığı yarışlarda kırmızı takım peş peşe kaybedince son olarak erkeklerden Mustafa Kemal potaya girmiş ve bunun öfkesiyle dünkü bölümde takım arkadaşı Sercan ile ciddi bir kavga yaşamıştı. Prodüksiyon ekibi ve yarışmacıların araya girdiği kavga güçlükle ayrılmıştı. Öte yandan Acun Ilıcalı, Mustafa Kemal’i son kez uyararak öfkene hakim olmazsan seninle vedalaşmamız gerekecek demişti. Bu hafta gerçekleşecek erkek elemesinden sonra Acun Ilıcalı yeni bir erkek yarışmacı geleceğini duyurdu. Ilıcalı, konseyde yarışmacılara dünyaca ünlü eski bir futbolcunun Survivor'a geleceğini açıkladı. Yarışmacılar ise ismi duyunca büyük bir şok yaşadı.

Acun Ilıcalı’nın yarışmacı Sercan Yıldırım’la olan diyaloğunda, "Geçen bir arkadaşım aradı, 'geleyim mi?' dedi, 'gel' dedim. Sercanlar iyi takım var oynayalım o da sağ olsun kırmadı gelecek" dedi. Sercan Yıldırım ise, "Abi çok merak ettim" deyince Ilıcalı, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diyerek o büyük ismi açıkladı.

Ekranlara henüz yansımayan ismin Mesut Özil olduğu iddiaları sosyal medyada hızla yayılırken geçtiğimiz günlerde Özil’in sosyal medya hesabından paylaştığı antrenman görüntüsü hatırlatıldı.

Futbol hayatı boyunca 4 farklı ligde toplamda 6 takımda forma giyen başarılı futbolcu Mesut Özil, Almanya'da Schalke 04 ile Werder Bremen, İspanya'da Real Madrid, İngiltere'de Arsenal ve Türkiye'de Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir gibi çok önemli ve büyük takımların formalarını giydi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.