Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süpürgelikte motosikletle savrulan sürücü ağır yaralandı

Yalova- Bursa yolu Süpürgelik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kullandığı motosikletin kontrolünü kaybeden sürücü yere düşerek ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2026 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2026 18:33
Kaynak: Mustafa Turan
Süpürgelikte motosikletle savrulan sürücü ağır yaralandı

Kaza bugün saat 16.30 sıralarında Yalova- Bursa karayolu Süpürgelik mevkii Orhangazi istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre henüz kimliği belirlenemeyen genç sürücünün kullandığı motosiklet bir anda kontrolden çıktı ve savrularak yol ortasına devrildi.


Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, ağır yaralanan genç motosiklet sürücüsü burada yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mustafa Turan

Kaynak: Mustafa Turan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.