Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soygüzel, Ege Bölge Toplantısı’na başkanlık etti

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel İzmir’de gerçekleştirilen Ege Bölge Toplantısı’na başkanlık etti .

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2025 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2025 05:14
Kaynak: YALOVA HAYAT
Soygüzel, Ege Bölge Toplantısı’na başkanlık etti

Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İzmir'in Bornova ilçesinde gerçekleştirilen "Değişen Kentlerde Kentli Haklarını Yeniden Düşünmek" temalı Ege Bölge Toplantısı'na başkanlık yaptı. 2-3 Mayıs tarihlerinde düzenlenen etkinlikte, Ege Bölgesi'nden yaklaşık 20 kent konseyi temsilcisi bir araya geldi. 

"KENTLİ HAKLARI İÇİN ORTAK AKIL OLUŞTURUYORUZ" 

Toplantıda konuşan Başkan Soygüzel, "Kentlerimizin hızla değiştiği bu dönemde, kentli haklarını yeniden ele almak ve yerel demokrasiyi güçlendirmek için çalışıyoruz. Ege Bölgesi'ndeki kent konseylerimizin değerli katkılarıyla, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak projeler üretiyoruz. Bornova'da gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantı için ev sahiplerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Toplantı sonunda Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hasan Soygüzel, ev sahipliği için Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'ye teşekkür plaketi takdim etti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Bornova Kent Konseyi Başkanı Dr. Doğan Baran Mengüş ve tüm katılımcılar da teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.