Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selim Işılak, "Bizler için sorunsuz fakat verimsiz bir yıl oldu"

2023/2024 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesi dolatışıyla bir açıklama yapan Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak bu yıldan aradıklarını bulamadıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 01:14
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Selim Işılak, "Bizler için sorunsuz fakat verimsiz bir yıl oldu"

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Işılak, 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Işılak, okul kantin işletmelerinde geleceğin teminatı olan gençlere hizmet verdiklerini belirterek, bir eğitim ve öğretim yılının daha başarıyla tamamlanmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Işılak, 2023/2024 eğitim ve öğretim dönemi boyunca Yalova’daki hiçbir okul kantininde bir olumsuzluk ya da sorun yaşanmadığını vurgulayarak, "Bu vesileyle okul kantinlerinde gerekli özveri ve hassasiyeti gösteren tüm kantin işletmecisi ve kantin çalışanlarımıza Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Yönetim Kurulu olarak teşekkürü bir borç biliriz," dedi.

Ülkenin ekonomik saldırılara maruz kaldığını ve birlik ile beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Işılak, "Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin," şeklinde konuştu.

Başkan Işılak, üç aylık yaz tatiline çıkan öğrencilere de seslenerek, "Karne notlarının kötü olması dünyanın sonu değil. Üç aylık yaz tatilinde bol bol dinlenerek ve eksik olan taraflarınızı iyi analiz ederek kendinizi geliştirebilirsiniz," dedi.

Eğitim camiasının bir paydaşı olarak tüm eğitim camiasına hayırlı tatiller dileyen Işılak, "Eğitim-öğretim yılı boyunca gösterdikleri çabalar için tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederim," dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.