Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçil Erzan ve Candan kardeşler koğuş arkadaşı oldu

Son dönemlerde dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan isimlerin arasına banka müdürü Seçil Erzan’da katılmıştı. Futbol dünyasından birçok ünlü ismi yüksek kârlı fon vaadiyle milyonlarca dolar dolandıran Seçil Erzan’ın Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Bahar ve Nihal Candan kardeşler ile aynı koğuşta olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2023 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 11:19
Kaynak: Hilal Baldemir
Seçil Erzan ve Candan kardeşler koğuş arkadaşı oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama iddialarına bir yenisi daha eklendi ve futbol dünyasının en tanınan isimleri de bu dolandırıcılıktan nasibini aldı. DenizBank’ın Levent şubesinde müdürlük yapan Seçil Erzan futbol dünyasından ünlü isimleri yüksek kâr getirili fon vaadiyle kandırarak milyonlarca dolar paralarını adlı.

Aralarında Fatih Terim gibi ünlü isimlerin de olduğu grubun fona dahil olduğunu söyleyerek başarılı ve tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Çolak, Volkan Bahçekapılı, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 19 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdı.

Erzan Silivri’ye alındı

Seçil Erzan, hakkında yapılan şikayetlerin ardından 11 Nisan’da tutulandı. 11 Nisan’da tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilen Seçil Erzan, dün ani bir karar ile Marmara (Silivri) Cezaevi'ne nakledildi.

Öte yandan Erzan'ın cezaevi nakli sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bahar ve Nihal Candan ile aynı koğuşta

Geçtiğimiz haftalarda dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Nihal ve Bahar Candan kardeşlerde Silivri Cezaevinde bulunuyor. Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin paylaştığı bilgiye göre; Seçil Erzan, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.

Erzan ve Candan kardeşlerin farklı yöntemler ile dolandırıcılık suçunu işlediği biliniyor. Seçil Erzan, 'dolandırıcılık' ve resmi evrakta sahtecilikle suçlanırken Candan kardeşler ise geçen 16 Kasım’da, çok sayıda kişinin 'ucuz araç' vaadi ile dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.