Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın sağlık yatırımları için üst düzey ziyaret

Yalova’nın ihtiyaç duyduğu sağlık yatırımları ve hayata geçirilmek istenen projeler hakkında Ankara’da üst düzey ziyaretler gerçekleştiren Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, kurumun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla da adeta müjde verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 10:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın sağlık yatırımları için üst düzey ziyaret

Yalova'daki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve yeni yatırımlar için Ankara'ya giden Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve ekibi, Sağlık Bakanlığı'nda üst düzey yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut, Başkan Yardımcıları Mustafa Kandemir ve Hasan Sami Karakaya'dan oluşan heyet, Yalova'daki sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, süren ve planlanan yatırımlar ile ihtiyaç duyulan yeni yatırımlar hakkında Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdiler.Ziyarette ayrıca Yalova'da yaşanan sağlık sorunları ve talepler de ele alınarak, çözüm yolları arandı. Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, heyetin Ankara'daki temaslarından sonra önemli gelişmelerin yaşanacağını müjdeledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karakuş, "Yalova için hayal ettiğimiz projelerimiz için görüşmeler gerçekleştirecekler. Yalova için hayırlı olsun." dedi.
Yalova'nın sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunulması için yürütülen çalışmaların bu ziyaretlerle daha da hız kazanması bekleniyo

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.