Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Resimli en güzel cuma mesajları... Cuma Mesajları 2024 En güzel hayırlı cumalar mesajı

Cuma günü, İslam Dünyası için oldukça önemli günler arasında yerini almaktadır. Bugün birçok hadis-i şerifte anlatılarak yer verilir. İslam Dünyasında kutsal bir gün olarak kayıtlara geçen bugünde sevdiklerimize, eşimize, dostumuza resimli, yazılı veya sözlü olarak Cuma mesajı göndermek günün heyecanını paylaşmak gerekir. İşte en güzel 2024 Cuma günü için haberimizde birbirinden farklı resimli, kısa, uzun, anlamlı, dualı, ayetli, fotoğraflı harika Cuma mesajları ve sözleri...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 00:00
Kaynak: Hilal Baldemir
Resimli en güzel cuma mesajları... Cuma Mesajları 2024 En güzel hayırlı cumalar mesajı

İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Cuma günü Müslümanlar için çok mühim bir gün. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma mesajları en çok merak edilenler arasında. İsimli, yazılı veya sözlü olarak hayırlı cumalar mesajını iletmek Müslümanlar için önemli bir yere sahip. Sevdiklerinize, akrabalarınıza en güzel, anlamlı, cuma mesajlarını göndermek isteyenler Cuma Mesajlarımıza göz atabilir. İşte sizler için en güzel Cuma mesajları, hayırlı cumalar mesajı resimli, cuma mesajları anlamlı derledik. 

Allah’ım beni senin sevginle, seni sevenlerin sevgisiyle ve sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. Hadis-i şerif. Hayırlı cumalar.

İlginizi Çekebilir... Öğle namazı kaç rekat? Öğle namazı nasıl kılınır?

İlginizi çekebilir...Zenginlik ve bereket için okunacak dualar

“Onların yanımda bulunmalarında da sana sığınırım.” Mü’minun 23-98. Hayırlı cumalar

Rabbim yolda olana “selamet”, hasta olana “afiyet”, darda olana “metanet” nasip eylesin. Hayırlı cumalar.

Cuma Mesajları

Ey kapıları açan Allah’ım, bize kapıların en hayırlısını aç. Ey halden hale çeviren Allah’ım, halimizi en güzel hale çevir. Hayırlı cumalar.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle. Hayırlı cumalar.

“Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek islediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin.”

Cuma mesajları resimli



Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, Mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Gözlerinizin sadece güzellikleri göreceği bir gün olsun. Hayırlı cumalar

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevla’mın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

En güzel Cuma mesajları

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, âmin. Hayırlı Cumalar.

Resulullah (s.a.v) şöyle buyurdu: “Fakirleri kollayıp gözetiniz. Aranızdaki zayıflar sâyesinde Allah’tan yardım görüp ve rızıklandığınızdan şüpheniz olmasın.” (Ebû Dâvûd, Cihâd 70) Hayırlı Cumalar

Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla “Her türlü hamd ve övgü, kuluna Kitab’ı indiren ve onda hiçbir yanlışlığa yer vermeyen Allah’a mahsustur.” (Kehf, 18/1) Dualarınızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı Cumalar

“Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır

Güzel Cuma mesajları

 Hayırlı cumalar | İnşirah Suresi, 5. Ayet Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar

 Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim Âmin. Hayırlı Cumalar dilerim.

- Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Cuma fotoğrafları



– Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı cumalar dilerim.

– Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı bereketli cumalar dilerim.

– Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et Âmin, cumamız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Âmin. Hayırlı cumalar.

– Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

– Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, âmin. Hayırlı Cumalar.

– ‘Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Cuma gününüzü tebrik eder, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

İsyanınız nefsinize, İtaatiniz Rabbinize olsun. Rabbim bizi nefsine isyan eden ve Rabbine itaat eden kullarından eylesin inşallah. Hayırlı Cumalar, Allah’ın Selamı ve Rahmeti üzerinize olsun.

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.’ Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Allah'ım! Seni zikretmek, nimetlerine şükretmek ve sana en güzel biçimde ibadet etmek konusunda bana yardım eyle. (İbn Huzeyme, Dua, 751)

Bugün Cuma... Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Allahümme salli ve âlâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar...

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!

“Edepsizlik ve çirkin söz, girdiği şeyi çirkinleştirir. Haya ise girdiği şeyi güzelleştirir.” (Tirmizi, Birr 47)

"Ey Allah’ım! Ey Rabbimiz! Bize dünyada iyilik, güzellik ve nimet ver, ahirette de iyilik, güzellik ve nimet ver ve bizi ateş azabından koru." (Buhârî, "De’avat", 55) Hayırlı cumalar.

Allah; ölmeden önce tövbeyi, ölüm anında şehadeti, ahirette cennetini, cennetinde cemalini göstermeyi nasip etsin. Hayırlı cumalar.

Günler bize dostların güzelliğiyle, geceler onların dualarıyla mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamızsa sizlerin sevgisi. Cumanız mübarek olsun…

Allah'ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar.

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Hayırlı, nurlu cumalar dilerim.

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için sende dua et ALLAH için. Cumanız mübarek olsun.

Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur, gönlünüze huzur, Ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin. Hayırlı cumalar…

Öyleyse yalnız beni anın ki ben de sizi anayım. Bana şükredin, sakın nankörlük etmeyin. Ey iman edenler! Sabır ve namazla Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir. (BAKARA suresi 152-153. ayetler) Hayırlı cumalar.

Tüm dularınız kabul olsun cumanız mübarek olsun.

Tüm dualarınız bu mübarek günde kabul olsun.

Selam ve dua ile...

Cuma mesajı sözleri: Tüm dualarınız kabul olsun...

Cuma mesajları: Hayırlı Cumalar

Resimli cuma mesajı : ''Üzülme, muhakkak Allah bizimle beraberdir.''

Resimli cuma mesajı: Cumanız mübarek olsun...

Cuma günü, İslam dünyasında özel bir anlam taşır. Müslümanlar için kutsal bir gün olan Cuma, duaların kabul edildiği, toplumun bir araya geldiği ve manevi bir yenilenme fırsatı sunduğu bir gün olarak bilinir. Cuma gününe özgü kısa ve anlamlı mesajlar, insanların birbirlerine sevgi ve dua dolu dileklerini iletmeleri için harika bir yol sunar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Melekler daima duacınız olsun....

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

''Hiçbir amel, aç bir karnı (Allah için) doyurmaktan daha faziletli olmadı.''

Namazı kılın, zekatı verin.Rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin.

Bakara, 43

Sonra Âdem, Rabbinden öğrendiği sözlerleAllah’a yalvardı, tevbe etti, Allah da tevbesini kabul buyurdu. Doğrusu O,tevbeleri çok kabul eden, nihâyetsiz merhamet sahibi olandır.

Bakara, 37 Hayırlı Cumalar

Dualarımız kabul olsun, hayırlı cumalar

Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

"Bizden hüznü gideren Allah'a hâmd olsun. 

Cuma’nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun. Rabbimiz dualarımızı kabul buyursun.

Huzurunuz ve umudunuz daim dualarınız kabul olsun.

Bu cuma günü vesilesiyle, kılınan namazların ve edilen tüm kabul olmasını dilerim.

Elbette sabır kolay değil. Sabır kalbini kırar, sabır yüreğini yakar, sabır seni kenarda bırakır ama Allah diyor ki;

"Rabbin için sabret."

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

"Cumanız bereket, dualarınız kabul, gününüz aydınlık olsun. Hayırlı Cumalar."

"Günlerin en faziletlisi Cuma'dır. Bu güzel gün, hayırlara vesile olsun. Hayırlı Cumalar."

 “Ey iman edenler! Sabredin. Sabır yarışında düşmanlarınızı geçin.” (Al-i İmran, 200)

Al-i İmran Suresi, 200. ayet: Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın, (sınırlarda) nöbetleşin. Allah'tan korkun. Umulur ki kurtulursunuz. 

Mearic Suresi, 5. ayet: Şu halde, güzel bir sabır (göstererek) sabret. 

"Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı cumalar.

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.) Hayırlı cumalar...

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Ey Rabbimiz! Günlerimizi geleceğimize hazırla ve hayatımızı bereketli ve mağfur kıl! Hayırlı cumalar...

Tüm din kardeşlerimin Cuması mübarek olsun… Allah herkese şifa Cuma Mesajları versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inşallah…

Kalbinizden geçen duaların kabul olacağı, aklınızda olanın önünüze çıkacağı bir Cuma olması dileğiyle.

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

“Cuma günü öyle bir an vardır ki kul o anda Allah'tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona o isteğini verir.”

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin.

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

Ne de güzel bir Duâ; Sözün yere, Gönlün dara düşmesin…! Dualarımızın kabul olması dileğiyle... Hayırlı Cumalar Olsun

,

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra’d,13/28. Hayırlı Cumalar.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Kalp kırmayı bıraktığımız, birlik olduğumuz bir cuma günü olması dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

"Her Cuma olduğu gibi, bugün de hayatınıza bereket, huzur ve neşe getirmesini dilerim. Allah`ın rahmeti, sevgisi ve koruması hep üzerinizde olsun. Hayırlı Cumalar!"

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar

Cuma gününüz huzurlu ve bereketli geçsin...

Bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar...

Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

Allah'ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.

resimli cuma mesajı böyle mübarek bir günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyel

Böyle mübarek bir günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle. En güzel resimli ve güzel sözlü Cuma mesajları arasından dilediğinizi paylaşabilirsiniz.

Cuma her hayrın kapısıdır, en güzel resimli cuma mesajları

Cuma günü tüm duaların kabul olduğu gündür. Bugünün feyzini en iyi şekilde yaşamanız temennisi ile. Hayırlı Cumalar...

Namazı kılın, zekatı verin. Rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin

Cuma sözleri... Namazı kılın, zekatı verin. Rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin.

cuma islam alemleri için en önemli gündür hayırlı cumalar 

 Allah'ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. Cumanız mübarek olsun.

Kalbinizden geçen duaların kabul olacağı, aklınızda olanın önünüze çıkacağı bir Cuma olması dileğiyle, hayırlı Cumalar

Cumanızı en içten dileklerimle kutlar, Allah`ın bereketinin, sevgisinin ve korumasının üzerinizde olmasını dilerim. Hayırlı Cumalar

"Her Cuma olduğu gibi, bugün de hayatınıza bereket, huzur ve neşe getirmesini dilerim. Allah`ın rahmeti, sevgisi ve koruması hep üzerinizde olsun. Hayırlı Cumalar!"

Allah'ım; Yolda olana "Selâmet" Hasta olana "Afiyet" Darda olana "Metanet" Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Ey büyük Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Kalbimi, dininde sâbit kıl, dininden döndürme, Müslümanlıktan ayırma! Hayırlı cumalar

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin..Hayırlı cumalar

"Rabbim, Cuma günümüzü vesile kılsın; günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin. Hayırlı Cumalar."

"Yüce Allah'ın rahmeti, Cuma gününün huzuru ile kalplerimize dolsun. Hayırlı Cumalar."

Cuma müslüman alemi için haftanın en önemli günüdür. Bugün erkeklere farz olan Cuma namazı öğle namazından önce kılınır. Yukarı da yer alan birbirinden farklı resimli Cuma günü mesajları arasından istediğinizi seçebilir ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Hiç görülmemiş Cuma mesajları

Cuma İslam dininde oldukça önemlidir. Hiç görülmemiş birbirinden güzel resimli Cuma mesajlarını incelemek ve paylaşmak için sizlerde bu resimli Cuma mesajlarını seçebilirsiniz.

Hiç görülmemiş Cuma mesajları

Ayetli Cuma Mesajları

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığında Allah’ı anmaya koşun ve alışverişi bırakın. Bilirseniz, bu sizin için çok hayırlıdır.

ayetli cuma mesajları

 

Gözlünüzden geçen tüm duaların kabul olması dileğiyle.

Bugün, dualarınızın semaya yükseldiği, gönül kapılarınızın rahmetle açıldığı bir Cuma günü olsun. İyiliklere vesile, güzelliklere kaynak olması dileğiyle...

Birbirinden farklı resimli cuma mesajları arasından istediğinizi seçebilir ve paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.