Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan bayramı sözleri, mesajları 2024 farklı, en güzel bayram mesajları

Ramazan Bayramı için heyecanlı bekleyiş devam ederken İslam alemi için bayramlar birlikteliği, sevgiyi ve saygıyı göstermenin en uygun zamanlarıdır. Bayramlarda bir araya gelen kalabalıkların sohbetleri ve paylaşımları fazlasıyla keyifli olurken bir yandan da uzakta olan ve bir araya gelinemeyen yakınları hatırlamakta oldukça önemlidir. Böyle durumlarda akla gelen ilk yol sevdiklerimize bayram mesajı atmaktır. Fakat hem farklı hem de güzel bayram mesajı bulmak oldukça zordur. İşte Ramazan bayramı sözleri, mesajları… 2024 farklı, en güzel bayram mesajları…

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2024 03:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2024 11:30
Kaynak: Hilal Baldemir
Ramazan bayramı sözleri, mesajları 2024 farklı, en güzel bayram mesajları

Ramazan Bayramı bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberliğin pekiştiği, sevgi bağlarının kuvvetlendiği ve manevi duyguların daha ön plana çıktığı bir şekilde eda edilecek. Bayramda aileler ve arkadaş grupları bir araya gelip bayramı yüz yüze kutlarken bir de uzakta olan yüz yüze görüşülemeyen kişilerin bayramları kutlanır. Ramazan Bayramı için en farklı ve güzel sözleri, mesajları sizler için derledik. İşte 2024 farklı, en güzel bayram mesajları

BAYRAM SÖZLERİ, MESAJLARI 2024

-Bayram sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

-Birlik ve beraberlik içinde eda edilen mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Ramazan Bayramınızın büyük bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!

-Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun!

-Dünyada ve ahirette hakiki bayramlara kavuşabilme temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

-Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler ise nefsindendir. Mekânın her daim cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu olsun, Ramazan Bayramın mübarek olsun.

-Hayat nefes aldığımız anlar kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

-Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların ise bertaraf olduğu Ramazan Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları beraberinde götürmesi dileğiyle… Ramazan Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

-Rabbimiz, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan Bayramınız kutlu olsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

-Bayramın gelişiyle yüreklerimize umut, sevgi ve hoşgörü dolsun, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

-Bu mübarek Ramazan Bayramında, tüm insanlığın barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşaması için dualarımızı eksik etmeyelim. Ramazan Bayramınız mübarek olsun, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.

-Yüreklerimizi hoşnut eden orucun ve birlikteliğin ardından kavuştuğunuz bu güzel Ramazan Bayramınızda mutluluk, huzur ve sevgi daim olsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

-Sevdiklerinizle bir araya gelerek huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.