Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Naci Görür’den o depremden sonra kritik Marmara uyarısı: Bekliyoruz!

Son günlerde yurdun çeşitli yerlerinde meydana gelen depremler yeniden deprem korkusunu yaşatmaya başladı. Son olarak dün Çanakkale Gökçeada'da 4.4 büyüklüğünde, Mersin Toroslar'da ise 3.9 büyüklüğünde depremler peş peşe meydana geldi. Prof. Dr. Naci Görür, Gökçeada'da meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından Marmara depremi için çok kritik uyarıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 12:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Naci Görür’den o depremden sonra kritik Marmara uyarısı: Bekliyoruz!

Marmara Bölgesi yeniden sinyal vermeye başladı. Dün gece Çanakkale Gökçeada'da saat 22.50 sularında 4.4 büyüklüğünde korku ve paniğe neden olan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD sosyal medyadan duyurdu.

Çanakkale ve çevre illerde depremden dolayı herhangi bir olumsuzluk bildirilmezken vatandaşlar Marmara depremi korkusuyla büyük endişe yaşadı.

MERSİN'DE 3.9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Mersin Toroslar'da ise dün 3,9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Depremi AFAD son dakika olarak sosyal medyadan duyurdu. Deprem yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldi. Vatandaşların büyük korku yaşadığı deprem nedeniyle Mersin'de birçok kişi korkup sokaklara indi.

“MARMARA DEPREMİNİ BEKLİYORUZ”

Yer Bilimci ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür Gökçeada’da meydana gelen deprem sonrası Marmara depremi için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görür, "Ege Denizinde 4,4 büyüklükte sığ bir deprem oldu. Deprem Ege Denizi içerisindeki KAF FAY ZONUNDA. Bu zonun Marmara Denizi içerisindeki devamında Marmara depremini bekliyoruz. Bölgede gerilim devam ediyor” dedi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.